Escolapis de Sarrià líders invictes. Copa Catalunya

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Tuesday 07 December 2059 34677 Shares

Escolapis de Sarrià líders invictes. Copa Catalunya

Una de les sorpreses de la Copa Catalunya d'enguany és veure com a líder indiscutible els Escopis de Sarrià. Una de les claus d'aquest gran començament es deu al jugador Xavi Assalit, jugador format al Joventut de Badalona i amb experiència en categories professionals. No obstant això, l'entrenador Paco López vol remarcar el gran paper que està tenint el seu jugador més veterà: Santi Suso. Suso, que estava ja retirat del món del bàsquet, després de 20 anys com a jugador de Lliga EBA, ha tornat aquest any a les pistes i amb molt bons resultats. Paco López, necessitava un home alt que intimidés al poste baix i Suso reunia aquestes condicions. Segons López "si bé es cert que Suso ja passa dels 40 i la seva capacitat física ja no és el que era, encara és un pívot intimidador i un dels artífexs de les 3 victòries que porten els Escolapis, sobretot pel seu paper en defensa. La majoria dels jugadors té entre 20-25 anys i enfrontar-se amb algú que podria ser el seu pare i que medeix més de 2mts, és una cosa que imposa i nosaltres ho aprofitem".
En paraules del mateix Suso, després de l'aplastant victòria contra el RCD Espanyol, "estic vivint una segona joventut. Sé que només estic per jugar 15-20' per partit però intento buidar-me en cada jugada per donar el millor al meu equip. Físicament estic com mai i em sento com si tingués 30 anys, encara que sóc conscient de les meves limitacions. Una de les claus de la meva tornada a l'alt nivell ha estat el meu entrenador personal Andreu López. Gràcies a ell, he guanyat potència aeròbica i capacitat muscular i això em permet rendir molt bé en esforços d'alta intensitat i curta durada. Han estat 2 anys molt durs d'entrenaments on els burpees i els huracans eren els protagonistes. Això, juntament amb una dieta restrictiva on l'hummus i les ensaïmades no hi tenien cabuda m'han permés afinar-me físicament i aguantar als meus 42 anys els minuts dels que disposo".
Segons el propi entrenador, al final, és un equilibri entre la joventut, la veterania i la capacitat de sacrifici del grup en cada entrenament i en cada jugada de cada partit.
De moment, els Escolapis de Sarrià, de la mà de Paco López i de jugadors com Xavi Assalit i Santi Suso, van líders invictes i amb totes les opcions de pujar de categoria.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty