Vandemoortele gaat naar Brugge

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 45590 Shares

GENT - Voedingsbedrijf Vandemoortele verlaat Gent. Er is een akkoord met de Stad Brugge voor een "Food Experience Centre" in Brugge. De exacte locatie van de nieuwe vestiging is nog niet gekend. Het bestuur van Vandemoortele heeft reeds meegedeeld dat over het aantal parkeerplaatsen geen probleem werd gemaakt in Brugge
De stad Brugge ziet het "Food Experience Centre" graag komen, dit is een project van 14 miljoen euro, het voedingsbedrijf Vandemoortele had een bouwvergunning ingediend in Gent maar die aanvraag verwees de Stad naar de prullenmand. Vandemoortele heeft besloten om niet bij de pakken te blijven zitten en op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Tijdens het schepencollege deze week in Brugge is er reeds een goedkeuring gegeven voor de start van de bouw

Nieuwe bouwaanvraag

“Ik heb persoonlijk onderhandeld met de CEO van Vandemoortele”, zei schepen van Financiën
Boudewijn Laloo (Cd&V). “Ze zaten heel verveeld met de zaak. De familie is van Gent, heeft bedrijven in Gent en wil niet weg uit Gent. Na een lang overleg heeft het stad Brugge de familie Vandemoortele toch kunnen overtuigen om Gent te verlaten. Na overleg met de top zijn we tot een akkoord gekomen en het bedrijf gaat nog voor de krokusvakantie een bouwaanvraag indienen. Die zal binnen de 75 dagen worden goedgekeurd.”

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty