Armata rusească intră in Transnistria

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 97257 Shares

Armata rusească intră in Transnistria

Un reprezentant al Guvernului American al Apărării a semnalat că trupele rusești plănuiesc o invazie în Republica Moldova. Serviciul Vamal Transnistrian a raportat intrarea pe teritoriul Transnistria a unui convoi de armată rus.

La orele 20:00 au fost raportate unitați rusești de armată intrând in Transnistria din Ucraina prin vama Priozernoe . Sunt zvonuri că Federația Rusă planuiește invaderea Republicii Moldova și se pregătește de atacul din această noapte.

Kremlinul neagă aceste acuzații și susține ca intratrea trupelor pe teritoriul Transnistrian este doar o măsură de precauție. Se presupune că conducerea Replubicii Moldova plănuiește să aplice Lege Marțială în cazul în care o unitate de armată rusească este sesizată pe teritoriul Republicii Moldova.

Guvernul Republicii Moldova cere cetățenilor să fie solidari și calmi și să nu plece din țară, deoarece nicio amenințare directă nu a fost făcută împotriva Republicii Moldova. Președintele Maia Sandu cere Kremlinului negocieri pentru pace și poziția Republicii Moldova în acest conflict militar.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Hey