БОМБАА МИЛОШЕВСКИ ПОТПИШУВА ЗА КАРДАШЛК?!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Saturday 24 September 2059 13534 Shares

БОМБАА МИЛОШЕВСКИ ПОТПИШУВА ЗА КАРДАШЛК?!

По сите шпекулации деновиве околу трансферот на Аце Милошевски во КАРДАШЛК станува се поизвесно дека Веко здраво Адемов и бившиот играч на Брегалница Аце Милошевски ѓи завршиле преговорите успешно, имено Марка спомна дека цифрата што КАРДАШЛК ја плаќа на Брегалница е непозната ама се верува дека не е повеќе од две канти лајна да напоменеме дека МИЛОШЕВСКИ кој што по 2 години пауза се враќа на зелените терени ќе биде екстра засилување за КАРДАШЛК во, меѓувреме Милошевски беше активен по локалните Градишта како бауштелац мешач на малтер, ѓубрар и метлар . Менаџер на овој страшен играч е Мите Коска. Исто така индивидуално го спремаше Милошевски Гоце Гошев и Зајак Кантата

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty