Els millors científics del món afirmen que la Terra és plana

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Monday 06 December 2059 74004 Shares

Els millors científics del món afirmen que la Terra és plana

El "scienceforumworld", una trobada anual que es celebra a Boston (EEUU) des del 1964 i que reuneix els millors i més reputats científics del món, ha arribat a la sorprenent conclusió que la terra és plana.
Aquesta notícia ha causat un gran rebombori arreu del món ja que canvia radicalment que la creença que s'ha establert des de l'època grega que la Terra no és plana.

Els famosos científics (entre ells Albert Einstein, Nikola Tesla i Rosalind Franklin) aporten un seguit de dades que fonamenten la seva nova i trencadora teoria. A continuació adjuntem un seguit d'idees extretes directament del document presentat pels científics.

1- Els humans, amb la seva vista, mai han vist que la Terra tingui cap mena de curvatura. Per exemple, quan esteu a la platja i mireu el mar, veieu una curva? No! Ho veieu tot en línia recta i al final del mar s'ajunta amb el cel!

2- Si la terra és plana, per què les persones que estan a la part inferior del planeta no cauen? Molts diuen que és per la gravetat, però la gravetat és un invent.

3- Les úniques imatges que tenim de la Terra vista des de l'espai ens les proporciona la NASA. No obstant, la NASA és una institució que, incialment explroava el mar, però que després, per ordre del govern dels Estats Units va passar a explorar l'espai. No obstant, manipulen les imatges i els vídeos per fer-nos creure tot allò que volen.

4- Si la Terra és plana, per què puc anar des de Barcelona fins a Moscou en cotxe sense fer pujades i baixades? Si vaig en línia recta és perquè la Terra és plana. Si fos corva no podria anar en línia recta sense fer pujades i baixades!

Aquests són alguns dels arguments que els científics han posat sobre la taula i estan disposats a defensar arreu del món. Fins ara, grups diversos de científics han rebatut aquestes idees però no troben proves evidents que fonamentin la seva teoria.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Abc